29 Mart 2013 Cuma

İĞRENÇ ESPRİLER 1

Ben yürüyelim diyorum, Gerard Depardio. 
Zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? Karakolda ayna var da ondan!
Elmanın teki neden diskoya gitmiş? Kurtlarını dökmek için.
Hisbullah'ın kız kardeşinin adı nedir? Herbullah.Bill Gates neden grip olmuş? Windows açık kalmış da ondan...
Taksime cami yapmasınlar. Gitsinler başkasının taksisine cami yapsınlar.Tenyalar bağırsakta yaşar, bağırmasakta.Seni gördüğümde gözlerim dolar, kulaklarım Japon Yeni. 
Oh sevgilin gelmiş gözün Aydın, kulakların Manisa.Nasrettin Hoca niye eşeğine ters biner? Dikiz aynası kırıldığı içinKanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz... Orkid.Her şeyi bilen ördeklere ne denir? Blendax.Adam yerde elli bin bulmuş, aramış durmuş ayaklı bin bulamamış.Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da...En acı on nedir? Biberon.Fransız İhtilali neye karşı çıkmıştır? Sabaha karşı.Viyadük-Viyadüşes-Viyakontes Beni kızdırdın, sana çok ağır bir laf söyliycem. Yok ya, neymiş bakalım... Ton.Doktor: "Astımlı mısınız?"Hasta: "Hayır biz buralıyız"Doktor: "Amip yapan kuyu suyu içer misiniz?"Hasta: "Yok teşekkür ederim"Abi sen kaptan mısın?Evet kaptanım.Peki hangi kaptan? Su kabı mı yoğurt kabı mı?
Bir devlet dairesinin müdürü işleri zorlaştırmakla ünlüymüş. Bir vatandaş da kağıtlarını müdüre imzalatmak istiyormuş. Çalışanlar ise: "Senin işin çok zor. Bizim müdür işi yokuşa sürüyo" demişler. Adam kafasına takılan bu sözlerle müdürün odasına girmiş. Bir de ne görsün. Müdür balkonda eline bir kuş almış, işiyo kuşa sürüyo. Bruce Lee'nin Türk versiyonu kimdir? MemoliAnneler neden hiçbir şey düşünmez? Çünkü "TEFAL herşeyi düşünür"Öğretmen öğrencilerine: "Çocuklar dinleyin" der. Çocukların cevabi ise: "din din din"Aaaa çok fiyakalı bir elbise. Bak benimkisi V yakalı.
Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı.Var ya sen hiç gol atamazsın. Niye? Tipin ofsayt. 
Var ya sen denizde hiç boğulmazsın. Niye? Tipin kayık.Hiç terlemeyen devlet memuruna ne denir? Noter.
Eli olmayan babaya ne denir? Noel Baba.
Aykut gol atamayınca ne demiş? I couldnt.
Adamın kafasına selpak düşmüş ölmüş. Niye? Onlar halka değil fil.
En çok hangi ilimizde araba var? Kars.
Yıkanan tona ne denir? Washing ton.
Çocuk arkadaşına kırda oynayalım demiş. Arkadaşı ise kırarsak nasıl oynarız demiş.
x

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder